Новини

Менторство від здобувачів вищої освіти ОПП «Інформаційні технології в бізнесі»

03.05.2024 | 11:07

Віддавати, щоб отримувати: чому бути ментором — це круто!
З 1 березня по 21 квітня 2024 р. тривав курс «Інформаційні технології в бізнесі» від Code Club Lviv для дітей 14-16 років під менторством Софії ТИМЧИШИН, здобувачки вищої освіти за ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» на факультеті управління фінансами та бізнесу у Львівському національному університеті імені Івана Франка, та Оксани СТОРОЖ з ІТ відділу Леотеки.
Школярі мали можливість дізнатися що таке штучний інтелект, як використовувати його в бізнесі, відкрити для себе технологію створення...

Читати »

UniWeek-3.0 на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом

02.05.2024 | 14:24

 
З 22 по 26 квітня  Львівський національний університет імені Івана Франка успішно провів щорічний захід UniWeek — 3.0, який відбувся з 22 по 26 квітня 2024 року. Цей масштабний захід надав школярам унікальну можливість на тиждень стати студентами та відчути атмосферу університетського життя.
Кафедра публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесом вже втретє взяла участь у цьому заході, активно долучилася до UniWeek — 3.0, організувавши низку освітніх та інтерактивних заходів.
Школярі відвідали лекцію професора Ганни Комарницької з навчальної дисципліни...

Читати »

Онлайн-семінар «Академічна доброчесність» для здобувачів вищої освіти ОПП «Інформаційні технології в бізнесі»

02.05.2024 | 12:56

01 травня 2024 р. доцент кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Ірина БОРЩУК провела онлайн-семінар на тему «Академічна доброчесність» для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Інформаційні технології в бізнесі».
Доповідач ознайомила студентів з основними нормами Положення «Про дотримання академічної доброчесності у Львівському національному університеті імені Івана Франка», зокрема звернула увагу на поняття академічної доброчесності, навела приклади порушення академічної доброчесності у вищому навчальному закладі та види відповідальності за недотримання даних норм поведінки. Особлива увага була...

Читати »

УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ ОП “ОБЛІК, АНАЛІЗ ТА ФІНАНСОВІ РОЗСЛІДУВАННЯ” В STUD UP LECTURES

01.05.2024 | 19:16

Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, що навчаються на освітній програмі “Облік, аналіз та фінансові розслідування” взяли участь у масштабній освітній ініціативі «STUD UP LECTURES», яка відбулася нещодавно в стінах Львівський національний університет імені Івана Франка.
Учасники отримали безліч практичних навичок щодо створення та ведення бізнесу в умовах воєнного стану від успішних та досвідчених лекторів заходу.

За підсумками участі у проєкті студенти отримали сертифікат міжнародного зразка та ґрунтовні знання у сфері юридичного самозахисту бізнесу, фінансової грамотності, управління проєктами, ефективної...

Читати »

УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ “ОБЛІК, АНАЛІЗ ТА ФІНАНСОВІ РОЗСЛІДУВАННЯ” В ECONOMIST CAREER WAY (КАР’ЄРНІ ІВЕНТИ ВІД UGEN)

01.05.2024 | 19:10

З 18 по 27 березня 2024 р. студенти другого курсу, що навчаються на освітній програмі “Облік, аналіз та фінансові розслідування” прийняли участь в онлайн-проєкті «Economist Career Way» – проєкт української агенції з розвитку бренду роботодавця UGEN.
Даний проект передбачений для здобувачів вищої освіти: економістів, фінансистів, обліковців, аудиторів.
Івент передбачав:
• майстер-класи від компаній-роботодавців;
• практику з реального бізнесу;
• панельні дискусії з експертами фінансів, аудиту та банкінгу;
• інсайти та лайфхаки відбору в міжнародні та українські компанії;
• оцінку студентського резюме на “Тест-драйв” від фахівців цієї сфери.
Провідні...

Читати »