Участь у Міжнародному Форумі «Навколо ЦОД. Навколо Хмари. Навколо IoT. Навколо IP. Навколо Даних. Навколо Безпеки» – BIT-2024

24.06.2024 | 08:53

20 червня 2024 р. викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики проф. Ірина ШЕВЧУК, Оксана ВАСЬКІВ та студенти 2-го курсу ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» Вікторія ТЕСЛЮК, Інга КОСТРОВА відвідали одну із головних подій вітчизняного ІКТ-ринку у місті Львові – Міжнародний Форум «Навколо ЦОД. Навколо Хмари. Навколо IoT. Навколо IP. Навколо Даних. Навколо Безпеки» (або BIT-2024).

Цей унікальний галузевий захід, що відрізняється комплексним підходом, якістю інформаційного наповнення та неповторною атмосферою, традиційно зібрав найкращих представників ІКТ-спільноти та бізнес-середовища регіону.

Партнери та експерти заходу ділилися новинками ІТ-галузі, своїм особистим досвідом і порадами.

Учасники форуму крім того, що послухати цікаві доповіді, то ще мали можливість відвідати  виставку, поспілкуватися з друзями, партнерами та колегами.

Здобувачі вищої освіти за ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» дізналися про нові технічні можливості та безпечні гібридні хмарні рішення для бізнесу, про процеси взаємодії ІТ та ІБ-команд під час розслідування кіберінцидентів.