Новини

УЧАСТЬ ВИКЛАДЧІВ КАФЕДРИ ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ І КОНТРОЛЮ ТА ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ “ОБЛІК, АНАЛІЗ ТА ФІНАНСОВІ РОЗСЛІДУВАННЯ” У БЛАГОДІЙНОМУ ЯРМАРКУ “ЦВІТ ПЕРЕМОГИ”

25.04.2024 | 08:47

26 квітня 2024 року студенти спеціальності 071 “Облік і оподаткування” долучилися до благодійного заходу – ярмарок “Цвіт перемоги”. Відвідали благодійний захід професорсько-викладацький склад кафедри обліку, аналізу і контролю, скоштували солодощі та випічку та приєдналися до збору коштів від факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені І.Франка на потреби Збройних Сил України.

Слава Україні!!!!!!!!    Героям Слава!!!!!!!!

Читати »

БІНАРНА ЛЕКЦІЯ ЯК АКТУАЛЬНА ТА ЕФЕКТИВНА ФОРМА НАВЧАННЯ У ЗВО

24.04.2024 | 18:59

23 квітня 2024 р. для студентів другого курсу, що навчаються на освітній програмі «Облік, аналіз та фінансові розслідування» в рамках вивчення дисципліни «Юридичне документування» була прочитана бінарна лекція на тему «Організація роботи з документами».
Предметом обговорення на бінарній лекції була міждисциплінарна проблема, що стосувалася електронної та паперової форми діловодства, його організації, оперативного та архівного зберігання документів. Тому для більш глибокого та всебічного огляду певного питання з вказаної дисципліни залученими до діалогу були представники різних кафедр: обліку, аналізу і контролю (лектор...

Читати »

Участь студентів ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» у благодійному ярмарку «Цвіт перемоги»

24.04.2024 | 16:21

 
Студенти групи УФЕ-31с ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 “Економіка” відвідали студентську благодійну ярмарку «Цвіт перемоги» у холі головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка, смачно поїли, підтримали донатом Факультет управління фінансами та бізнесу та ЗСУ.
Слава Україні!

Читати »

Участь викладачів та здобувачів вищої освіти за ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» в онлайн-конференції «Месенджер маркетинг: тенденції і стратегії для бізнесу»

24.04.2024 | 08:28

23 квітня 2024 р. викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Ірина ШЕВЧУК та Оксана ВАСЬКІВ разом із здобувачами вищої освіти за ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» були учасниками онлайн-конференції «Месенджер маркетинг: тенденції і стратегії для бізнесу» від SendPulse!
На заході виступали експерти компаній Netpeak, Hworknet, Lviv IT Cluster та Promodo із наступними:
🔹 Чат-боти та месенджер-маркетинг для некомерційних організацій: розбір 3 кейсів
🔹 Як українському бізнесу ефективно використовувати Telegram у своїй digital стратегії?
🔹 Юзабіліті чат-ботів: як створити бота, з яким приємно спілкуватися
🔹 Viber-розсилки:...

Читати »

Лекція виконавчого директора Інституту стратегічного управління ризиками Девіда Рубенса (Лондон, Великобританія) для магістрів освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі»

19.04.2024 | 14:07

19 квітня 2024 р. магістри освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка» та викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка мали змогу в рамках вивчення навчальної дисципліни «Інструменти вимірювання та оцінювання соціальної економічних процесів» (лектор проф. Ірина ШЕВЧУК) послухати лекцію від виконавчого директора Інституту стратегічного управління ризиками Девіда Рубенса на тему: «Creating The Next-Generation Risk Management Framework» (David Rubens, Лондон, Великобританія).
У даній лекції розглядалися проблеми, пов’язані з розробкою стратегічних ризиків...

Читати »