Новини

Участь викладачів кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом у циклі семінарів-тренінгів «Безпечне та здорове робоче середовище в умовах воєнного стану» в межах Тижня охорони праці у Львівському національному університеті імені Івана Франка

14.05.2024 | 14:58

У період з 22 по 26 квітня 2024 року доцент кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом, кандидат наук з державного управління Олена Решота взяла участь у циклі семінарів-тренінгів «Безпечне та здорове робоче середовище в умовах воєнного стану» в межах Тижня охорони праці у Львівському національному університеті імені Івана Франка, організованих Профспілкою Львівського університету.
Цикл семінарів-тренінгів охопив наступну тематику:

«Необхідність і небезпека використання дезінфектантів та антибіотичних препаратів»;
«ІПСО як зброя масового ураження»
«Сучасні проблеми чистоти повітря у приміщеннях»
«Дії працівників і здобувачів освіти у...

Читати »

Проведення викладачами кафедри обліку, аналізу і контролю зустрічей із випускниками ліцею №1 та №2 Зимноводівької сільської ради і Дублянсього опорного ліцею ім. Героя України Анатолія Жаловаги

14.05.2024 | 09:40

На виконання плану профорієнтаційної роботи у поточному навчальному році викладачі кафедри обліку, аналізу і контролю Людмила Петришин і Наталія Лобода протягом квітня-травня 2024 року провели ряд зустрічей із випускниками ліцею №1 та №2 Зимноводівької сільської ради і Дублянсього опорного ліцею ім. Героя України Анатолія Жаловаги. Учням надано інформацію про умови вступу в 2024 році, розглянуто основні етапи вступної кампанії, окреслено базові правила складання мотиваційних листів тощо.
Більш детально охарактеризовано переваги навчання за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування», зосереджено увагу випускників...

Читати »

«Не зупиняйся!»: участь студентів у напівмарафоні на підтримку людей, які наближають перемогу України

13.05.2024 | 11:15

11-12 травня 2024 р. у Львові проходив Напівмарафон Нової пошти «Не зупиняйся!», який присвятили воїнам ЗСУ, рятувальникам, медикам, волонтерам і кожному, хто наближає перемогу України.
Під час марафону вдалося зібрати 2 000 000 грн на потреби національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) для реабілітації поранених українців.
В участі було задіяно величезна кількість волонтерів, організаторів та близько 3000 учасників, серед яких діти, бігуни зі всієї країни, військовослужбовці ЗСУ і ветерани.
Як волонтер до заходу долучилася Анна КОЗИК, студентка групи УФЕ-31с ОПП «Інформаційні технології в бізнесі»...

Читати »

Проведення блоку лекцій для викладачів та здобувачів вищої освіти компанією PwC Lviv SDC з ініціативи кафедри обліку, аналізу і контролю

12.05.2024 | 00:11

15, 22 та 29 травня 2024 року о 13.30-14.50 год. на запрошення кафедри обліку, аналізу і контролю факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка за підтримки відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом міжнародна компанія з надання аудиторських, податкових, юридичних та консалтингових послуг  PwC Lviv SDC проведе блок лекцій для викладачів та здобувачів вищої освіти.
Теми лекцій:
05.2024 р. – «Цифрова трансформація в бухгалтерському обліку: переваги та виклики».
Лектор Марта Думітрак – старший спеціаліст відділу Податків у PwC Lviv SDC.
Приєднатись  до...

Читати »

Відвідування арт-простору Львівського палацу мистецтв студентами групи УФФ-41с

10.05.2024 | 17:07

01 травня 2024 р. студенти групи УФФ-41 разом із порадником Уляною Ватаманюк-Зелінською відвідали Львівський палац мистецтв. Поринути  у його арт-простір дали змогу представлені експозиції і самобутні проекти, зокрема, побували на відкритті виставкового проєкту «Хліб наш насущний» у якому твори Народного художника України Мирослава Отковича розкривають бачення історії та унікального місця хліба, починаючи від християнства, через прадавні часи Трипілля, слов’янського світу, княжих часів та, завершуючи трагічним символізмом хліба в темі Голодомору.
Також, захоплює різноманітністю тем і стилів у полотнах художників України традиційна...

Читати »