Новини

Участь здобувачів вищої освіти за ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» у форумі «Україна нашої мрії: від політики до економіки»

29.04.2024 | 13:31

27 квітня 2024 р. Анна КОЗИК, здобувачка вищої освіти за ОПП “Інформаційні технології в бізнесі” спеціальності 051 “Економіка”, була учасницею форуму «Україна нашої мрії: від політики до економіки», організованого Студентською радою Факультету управління фінансами та бізнесу разом з ГО «Молода Дипломатія».
У рамках даного заходу його учасники послухали чотири цікаві лекції щодо відбудови України, ролі молоді в житті держави та вирішення проблем безробіття.
Також відбулася благодійна лотерея з метою збору  коштів на FPV-дрони для ЗСУ.

Читати »

Виховна година «Чорнобиль – біль України»

28.04.2024 | 23:50

26 квітня 2024 року в групі УФФ-34с відбулася виховна година на тему «Чорнобиль – біль України» (порадник – доцентка кафедри фінансового менеджменту Ірина Ясіновська).
Аварія, що сталася в квітні 1986 року на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції, стала однією з найбільших катастроф в історії людства. Ця катастрофа залишила невиліковні рани в серцях багатьох людей і мала надзвичайно великий вплив на навколишнє середовище та життя мільйонів людей. Після вибуху та пожежі утворилася радіоактивна хмара, яка накрила не лише території України, але й території...

Читати »

Засідання студентського наукового гуртка «Кіберпростір» на тему: «Сучасні соціально-економічні тренди розвитку ІТ-бізнесу в Україні та цифрової трансформації національної економіки»

28.04.2024 | 11:51

24 квітня 2024 р. у змішаному форматі відбулося планове засідання студентського наукового гуртка кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики «Кіберпростір» (Секції 2. «Використання інформаційних технологій в дослідженнях соціально-економічних явищ» – керівник д.е.н, проф. Ірина ШЕВЧУК).
Учасники засідання обговорили проблемні питання, пов’язані з темою: «Сучасні соціально-економічні тренди розвитку ІТ-бізнесу в Україні та цифрової трансформації національної економіки».
Із науковими доповідями виступили студенти І курсу (група УФЕ-11с), що навчаються за ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка»:

САВЧУК Анна Сучасні тренди та проблеми ІТ-сектора в Україні...

Читати »

ЗУСТРІЧ З РОБОТОДАВЦЯМИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ “ОБЛІК, АНАЛІЗ ТА ФІНАНСОВІ РОЗСЛІДУВАННЯ”

25.04.2024 | 18:26

25 квітня 2024 року доцентом кафедри обліку, аналізу і контролю Лободою Н.О. була організована зустріч з майбутніми роботодавцями для студентів груп УФО-11с, УФО-21с, УФО-31с факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка в одне із відділень АТ “А-банк”. До зустрічі також долучилася доцент кафедри обліку, аналізу і контролю Шевців Л.Ю.
Цікаву та змістовну екскурсію провів заступник директора РУ з роздрібного бізнесу – регіональний директор Ступницький Дмитро, який розповів про історію банку та його інноваційні продукти.
Також із майбутніми фахівцями зустрілася керівник...

Читати »

УЧАСТЬ ВИКЛАДЧІВ КАФЕДРИ ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ І КОНТРОЛЮ ТА ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ “ОБЛІК, АНАЛІЗ ТА ФІНАНСОВІ РОЗСЛІДУВАННЯ” У БЛАГОДІЙНОМУ ЯРМАРКУ “ЦВІТ ПЕРЕМОГИ”

25.04.2024 | 08:47

24 квітня 2024 року студенти спеціальності 071 “Облік і оподаткування” долучилися до благодійного заходу – ярмарок “Цвіт перемоги”. Відвідали благодійний захід професорсько-викладацький склад кафедри обліку, аналізу і контролю, скоштували солодощі та випічку та приєдналися до збору коштів від факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені І.Франка на потреби Збройних Сил України.

Слава Україні!!!!!!!!    Героям Слава!!!!!!!!

Читати »