Засідання секції 2 «Використання інформаційних технологій в дослідженнях соціально-економічних явищ» студентського наукового гуртка «Кіберпростір»

27.11.2021 | 12:06

Засідання студентського наукового гуртка «Кіберпростір» на тему «Дискримінації в українському бізнесі: ейджизм, сексизм, лукізм» відбулося на платформі MS Teams 25 листопада 2021 р.

Доповідачі:

До дискусії про присутність зазначених дискримінацій в ІТ-сфері, а також про ІТ-стереотипи, що базуються на зовнішньому вигляді, долучилися:

  • Катя Перхун (УФЕ-41с) – HR/Office manager в ІТ-компанії Clover Dynamics;
  • Христина Курчак (УФЕ-41с) – Junior Software Engineer, Java Hybris developer в ІТ-компанії EPAM.

Учасниками засідання були студенти 1-5 курсів спеціальності 051 «Економіка» освітніх програм «Інформаційні технології в бізнесі» підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

Модератор заходу та керівник секції 2 «Використання інформаційних технологій в дослідженнях соціально-економічних явищ» Ірина Шевчук – завідувач кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики, д.е.н., професор.

Результатом роботи студентського наукового гуртка «Кіберпростір» стане написання наукових робіт, статей, участь здобувачів вищої освіти в конкурсах наукових робіт, конференціях та олімпіадах регіонального, всеукраїнського та міжнародного рівнів.