Зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» із стейкхолдером

05.10.2021 | 23:40

Розпочалися «Дні Університету».

04/10/2021. Лекція-зустріч здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освіти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» (кафедри економіки та публічного управління) із стейкхолдером. Ярослав Коваль  (Начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях)  прочитав лекцію: «Право на державну службу. Інновації в державній службі».

 

     

Комунікація із потенційними роботодавцями на регулярній основі – це запорука успішної профорієнтації для наших здобувачів вищої освіти. Завжди потрібно володіти достатніми обсягами інформацїі про інновації, тенденції та вимоги  ринку праці.

Ярослав Коваль у доступній формі подав теоретичний матеріал і фактологічну інформацію. Особливості роботи на державній службі, хто має право на державну службу, принципи діяльності державного службовця, зміни до чинного законодавства, проходження конкурсу на вакантні посади, зміни в оцінюванні результатів діяльності державного службовця.

Фідбек був і від викладачів кафедри та здобувачів вищої освіти. Обговорили необхідні компетентності майбутнього випускника за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Які професійні та соціальні навички повинен мати сучасний державний службовець.

Ярослав Коваль запросив здобувачів вищої освіти на стажування в органах влади: “…такий досвід сприяє подальшому працевлаштуванню не тільки на державній службі, але і в інших сферах діяльності”.

     

У подальшому запланували тематичні зустрічі на регулярній основі.