Зустріч психологів зі студентами першого курсу спеціальності «облік, аналіз та фінансові розслідування»

12.09.2021 | 10:16

10 вересня 2021 року відбулася зустріч студентів-першокурсників (група УФО-11с) з практичними психологами, працівниками психологічної служби ЛНУ ім. Івана Франка Мочаліною Ю.І. (практичний психолог психологічної служби Львівського національного університету ім. І. Франка) та Скаковською А.В. (лаборант психологічної служби Львівського національного університету ім. І. Франка), яка була організована заступником завідувача кафедри обліку, аналізу і контролю з виховної роботи доцентом Лободою Н.О.

Психологічна служба ЛНУ імені Івана Франка це платформа для вдалого пошуку себе, розкриття свого потенціалу та розвитку особистості.

Під час адаптаційного тренінгу для першокурсників зі студентами обговорювалися різні питання, з якими найчастіше зустрічаються першокурсники, а саме: дізнатись більше один про одного, ідентифікувати себе з іншими, як працювати в команді, а саме основне – як психо-емоційно підготуватися до здачі зимової заліково-екзаменаційної сесії. Присутні брали активну участь в обговоренні та дякували за практичні поради.

Висловлюємо щиру подяку за проведений тренінг, а студентам бажаємо успішної адаптації, успіхів у навчанні та відмінної здачі заліково-екзаменаційної сесії.