ЗУСТРІЧ ПСИХОЛОГА ЗІ СТУДЕНТАМИ ГРУПИ УФО-11с

23.09.2022 | 12:18

21 вересня 2022 року відбулася зустріч студентів-першокурсників (УФО-11с) з практичним психологом, працівником психологічної служби ЛНУ ім. Івана Франка (https://www.facebook.com/psysluzhba.lnu) Незабитовською С.В., яка була організована заступником завідувача кафедри з виховної роботи і порадником групи УФО-11с доцентом кафедри обліку, аналізу і контролю Лободою Н.О.

Під час адаптаційного тренінгу трішки посміялися, познайомились з собою та іншими.  Також обговорювали різні питання, з якими найчастіше зустрічаються першокурсники, а саме: адаптація першокурсників до нового колективу, як допомогти зібрати себе до купи, налагодити ритм життя, боротися зі стресом та бути активним студентом, нових умов проживання, боротьби зі стресом, як зосередитись на навчанні. Обговорювали на тренінгу про наше життя до і після війни, про наш стан, наші переживання, нашу поведінку, а також, що робити, коли буде повітряна тривога і потрібно буде перечекати у бомбосховищах університету. Адже мотивація до навчання після декількох таких спусків буде знижуватися, а стрес і апатія будуть збільшуватися.

Висловлюємо щиру подяку за проведений тренінг, а студентам бажаємо успішної адаптації, успіхів у навчанні. Такі зустрічі зближують і заряджають на позитивний старт в новому навчальному етапі!

«Не існує слова «неможливо». Завжди шукай, як можна це зробити!»