Зустріч із стейкхолдерами Освітньої програми «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах»

23.10.2022 | 12:19

20 жовтня 2022р. здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти кафедри економіки та публічного управління (спеціальність 281 Публічне управління та адміністрування,  освітня програма «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах») зустрічалися із нашими постійними партнерами з Освітньої програми – Львівським ІТ-кластером.

Спікери від Львівського ІТ-кластера:  Олег Леськів (менеджер освітніх програм) та Марія Дребот (куратор Освітньої програми «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах»).

На зустрічі студенти груп УФП-12с та УФП-23с ознайомилися із напрямками роботи ІТ-кластера у підтримці освітніх програм в Університеті: командні роботи з менторами, лекції для студентів з актуальних тем, практика та стажування для студентів, працевлаштування через ІТ-студлава.

Спілкуючись із Мар’яною студенти розповіли, чому саме обрали Освітню програму “Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах», які перспективи бачать для себе та які знання хотіли б отримати, навчаючись в Університеті.

Обмінялися думками про особливості професії HR-менеджер, як він повинен працювати, як себе вберегти від емоційного вигорання, як працювати в команді, про перший практичний досвід, які вміння та компетентності є сьогодні актуальними.

Після зустрічі, завідувачка кафедри д.е.н., доцент Галина Капленко спільно з Марією Дребот обговорили та запланували подальші спільні заходи в напрямку оновлення освітньої програми, для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти – гостьові лекції, командні роботи.

Кафедра економіки та публічного управління дякує Львівському ІТ-кластеру за підтримку освітньої програми «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах» та співпрацю у її розвитку, підтримку наших студентів.

Дякуємо за цікаву, насичену емоціями зустріч!

 Все буде Україна! Разом до перемоги!