Зустріч із керівницею центрального відділення та HRD Банку «Львів» у рамках проекту «Крок до кар’єри»

26.03.2024 | 21:29

25 березня 2024 року кафедрою фінансового менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу за підтримки відділу кар’єрного розвитку ЛНУ імені Івана Франка у рамках проекту «Крок до кар’єри» організована зустріч здобувачів освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа» із керівницею центрального відділення Банку «Львів» Мар’яною Шостак та HRD Банку «Львів» Лідією Мельник.

Спікери презентували основні аспекти діяльності, цінності Банку «Львів» та окреслили вимоги до необхідного рівня кваліфікації фахівців у різних сегментах банківської діяльності у сучасних умовах.

У ході зустрічі слухачі мали можливість ознайомитися з основними банківськими продуктами та особливостями роботи у комерційному банку.

Особливо зацікавила слухачів інформація щодо проходження практики та стажування у «Школі банкіра», яке опроводиться у Банку «Львів», з можливістю подальшого працевлаштування.

Зустрічі з фахівцями – практиками як важлива складова підготовки висококваліфікованих фахівців є корисними, адже поглиблюють знання здобувачів, допомагають їм у формуванні професійних компетентностей та формують організаційні, комунікативні та інші соціальні навички (soft skills).

Такі зустрічі та конструктивні діалоги між здобувачами освіти, викладачами кафедри та практичними працівниками мотивують студентів до отримання знань та сприяють їх успішному працевлаштуванню. Також важливим результатом таких зустрічей є рекомендації фахівців – практиків щодо структури та змістового наповнення окремих освітніх компонент в контексті набуття практичних навичок.

Учасники заходу домовились про майбутні зустрічі та тісну співпрацю.

Колектив кафедри фінансового менеджменту щиро дякує керівниці центрального відділення Банку «Львів» Мар’яні Шостак та HRD Банку «Львів» Лідії Мельник за цікаву інформацію, професійні відповіді на запитання та доброзичливу атмосферу.