Зумінар-лекція на тему: «Запозичення та кредити: 7 раз подумай – 1 раз позич»

13.04.2021 | 17:06

12.04.2021 р.  викладачі кафедри фінансового менеджменту к.е.н., доц. Татарин Н.Б. та к.е.н., доц. Клепанчук О.Ю, що викладають навчальну дисципліну «Фінанси, гроші і кредит»,  разом з групами УФО-11, УФЕ-11, УФО-21, УФЕ-21 прослухали зумінар-лекцію на тему: «Запозичення та кредити: 7 раз подумай – 1 позич» в рамках курсу з фінансової грамотності, яку організувала Юридична клініка права УКУ. Спікерами семінару були студенти магістри школи права УКУ Віталія Стельмащук та Наталія Жданова.

На початку лекції для студентів були сформульовані основні питання: «Кредити – пастка чи вигідний інструмент, якщо бракує грошей? Як обрати кредит, який справді можна оплатити і не потрапити в боргову яму? Хто такі колектори і як правильно з ними спілкуватися? Що робити, якщо неможливо виплатити кредит вчасно? Як держава та законодавство захищають права позичальників?»

Під час зумінар-лекції розглядалася сутність кредитів та їх види, як правильно та зважено обирати кредитні пропозиції, а також студенти разом пройшли шлях від оформлення  до закриття кредиту. Наприкінці лекції була коротка вікторина для закріплення почутого матеріалу.

Отримана студентами інформація була підкріплена мультимедійною презентацією.