Зміни в Україні можливі якщо молодь включиться в ці процеси вже сьогодні

04.05.2018 | 20:54

4 травня 2018 року на Арені Львів стартував Всеукраїнський молодіжний форум відповідального лідерства організований Міністерством молоді та спорту України спільно з Українською академією лідерства та за підтримки Львівської обласної держадміністрації. Всеукраїнський молодіжний форум відповідального лідерства об’єднав 350 людей з усієї України серед яких активними учасниками стали студенти та викладачі  спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

  

 

Молоді люди розуміють що Україні потрібні лідери, які можуть надихати інших. Лідери, які беруть участь в конструктивному конфлікті і які можуть продемонструвати результати за допомогою співпраці та, які можуть адаптуватись до постійних змін, які через свій досвід вчаться чомусь новому. Навчання на спеціальності «Публічне управління та адміністрування» сприяє розумінню студентів  проте, що у світі є багато проблем, які потребують негайного вирішення. Держава та лідери відіграють значну роль у соціально-економічному добробуті громадян.

Відкрив Всеукраїнський молодіжний форум відповідального лідерства Голова обласної державної адміністрації  Олег Михайлович Синютка та державний секретар Міністерства молоді та спорту України Немчінов Олег Миколайович. Форум триватиме упродовж трьох днів. Перший день присвячений панельним дискусіям про відповідальне лідерство. Серед спікерів, які говорили про відповідальність перед собою, сім’єю, громадою та країною, Віталій Шабунін «Центр Протидії корупції», співзасновник кондитерської фабрики «Ярич» Олег Клімчук, засновник академії лідерства у Ізраїлі, колишній заступник міністра освіти Ізраїлю Ерез Ешель та багато інших. Під час форуму учасники з різних міст зможуть краще познайомитися один з одним, практикувати та розвивати комунікативні навички, вміння обґрунтовувати свою позицію, навички командної взаємодії.