Захист звітів із виробничої (переддипломної) практики здобувачами другого (магістерського) рівня освіти кафедри економіки та публічного управління.

22.10.2022 | 13:03

19 жовтня 2022р. здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня освіти кафедри економіки та публічного управління (спеціальність 281 Публічне управління та адміністрування,  освітні програми «Публічне управління та адміністрування», «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах») захищали звіти з виробничої (переддипломної) практики.

Під час перебування на практиці слухачі магістратури кафедри економіки та публічного управління закріпили отримані теоретичні знання та вміння, удосконалили практичні навички, набули безцінного досвіду ефективного управління і відчули себе справжніми фахівцями Переддипломна практика є також основою для виконання аналітичної  частини кваліфікаційної (магістерської) роботи.

Переддипломна практика є завершальним етапом навчання. Студенти виконують обов’язки відповідно до посад, що окреслені освітньо-професійною програмою спеціальності. Перед проходженням переддипломної практики проводилися збори студентів, де їх знайомили зі змістом програми практики, надали консультації з методики її проходження та оформлення звітів. Керівництво практикою здійснюють керівники від баз практики та кафедри економіки та публічного управління. При визначенні місця проходження практики враховано перспективи працевлаштування, набуття професійних навичок та тематика кваліфікаційних робіт.

Результати захисту практики показали, що успішність груп 100%, якість знань 100%. Але найважливіший показник результатів проходження переддипломної практики – це працевлаштування студентів за спеціальністю.

Під час проходження виробничої (переддипломної) практики з позитивного боку зарекомендували себе Валерія Гончарова, Северина Стасишин, Софія Сало, Соломія Карпин, Катерина Іванова, котрі  на даний час поєднують роботу за спеціальністю і навчання в Університеті .

Студенти груп відповідали на питання членів комісії та висловлювали свої пропозиції щодо удосконалення організаційної структури та системи управління досліджуваної організації, пропонували напрямки покращення функціональної її діяльності та процесів адміністрування.

Незважаючи на складні умови в Україні, відкритість та підтримка наших стейкхолдерів посприяли студентам виконали свою частину навчального плану.  Кафедра економіки та публічного управління висловлює щиру подяку керівникам від баз практики за високий професійний рівень у допомозі підготовки майбутніх фахівців зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

Перспективним напрямком організації проведення практик Університет передбачає зміцнення ділових зв’язків з об’єктами практик для більш повного забезпечення новітньою інформацією професійного характеру і поглибленого ознайомлення із напрямками і особливостями та  подальшого оновлення освітніх програм спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування, які закріплені за кафедрою економіки та публічного управління.

Вітаємо наших студентів із успішним захистом! Дякуємо за цікаві, насичені емоціями доповіді.

 Все буде Україна! Разом до перемоги!