XX Міжнародний економічний форум

16.09.2021 | 19:44
16 вересня у  Львові стартував  ювілейний XX Міжнародний економічний форум. Участь у форумі взяли український бізнес, провідні міжнародні компанії, представники органів місцевого самоврядування, депутати, дипломати, представники торгових місій з-за кордону, експерти. Завідувачка кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Ганна Комарницька відвідала форум для налагодження співпраці зі стейкхолдерами та обміном досвідом.
Основна мета кафедральної освітньо-професійної програми “Публічне адміністрування та управління бізнесом”,  це  – підготовка кваліфікованих та конкурентоздатних на ринку праці фахівців для державних інституцій, органів публічної влади та місцевого самоврядування з високим рівнем професійної компетентності, щодо навичок взаємодії публічного та приватного секторів. Чудові спікери та змістовні експертні доповіді. Надзвичайно корисна інформація для особистого саморозвитку, особливо коли освітня програма безпосередньо пов’язана з взаємодією влади та бізнесу.
Міжнародний економічний форум – це платформа взаємодії влади та бізнесу. В межах панельних дискусій обговорювали про потреби та розвиток бізнесу,  про інвестиції бізнесу в освіту, активізацію транскордонної співпраці, залучення інвестицій та міжнародної технічної допомоги, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами, обмін досвідом та формування нової концепції ведення і розвитку бізнесу в умовах пандемії CОVID-19.