Welcome week для першокурсників Освітніх програм “Публічне управління та адміністрування. Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах”

15.09.2021 | 18:17

13.09 в Університеті розпочався Welcome week. Наші першокурсники Освітніх програм «Публічне управління та адміністрування. Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах» активно знайомляться з Університетом, факультетом та своєю обраною спеціальністю.

15/09 першокурсники випускової  кафедри економіки та публічного управління мали цікаву зустріч. Наші гості: Начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях Ярослав Коваль, Директорка Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Давидівської сільської ради Львівського району Львівської області» Наталія Подвірна.

    

Почути інформацію не від викладача, а від керівника з великим практичним  досвідом у сфері публічного управління та молодого керівника в органах місцевого самоврядування – це завжди цікаво та актуально. Відмінність між державними службовцями та посадовими особами місцевого самоврядування. Перспективи професійного розвитку та кар’єрного зростання за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування. Які зміни відбуваються в органах державної влади та місцевого самоврядування. Як впливає діджиталізація на діяльність органів влади. Як розробляються та впроваджуються у життя соціальні проєкти. Та багато інших цікавих питань для обговорення.

Наша зустріч була цікавою, живою та пізнавальною!

 

Дякуємо гостям та чекаємо наступних зустрічей!