Welcome week для першокурсників ОП «Публічне адміністрування та управління бізнесом»

16.09.2021 | 16:35

13 вересня 2021 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка стартував Welcome week – щорічний захід, в рамках якого першокурсники знайомляться зі структурою та діяльністю Університету, дізнаються про цікаві студентські ініціативи і, звичайно, спілкуються з представниками факультетів та підрозділів Львівського університету.

15 вересня 2021 року відбулася зустріч  та знайомство першокурсників з освітніми програмами факультету управління фінансами та бізнесу. Кафедра публічного адміністрування та управління бізнесом організувала зустріч здобувачам  з безпосередніми стейкхолдерами освітньої програми «Публічне адміністрування та управління бізнесом» (у дистанційному форматі, зважаючи на сумну статистику). До зустрічі доєдналися провідний спеціаліст відділу молодіжної політики Управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації Сподарик Ольга,   Амбасадор Львівського обласного молодіжного центру – Олександр Станасюк , провідний спеціаліст департаменту комунікацій та внутрішньої політики Львівської обласної державної  адміністрації Наталія Калакун та представниця студентського самоврядування факультету управління фінансами та бізнесу – Марія Кормило.

Кожен з виступаючих знайомив здобувачів з перспективами та можливостями, які вони можуть реалізувати під час навчання в університеті за допомогою перелічених структур навчаючись на освітній програмі «Публічне адміністрування та управління бізнесом». Про можливість реалізувати себе в органах публічної сфери та про компетентності, які вони можуть розвинути в такій співпраці. Здобувачі мали можливість задати питання стейкхолдерам  та долучитися до розмови. Зустріч пройшла у теплій, дружній атмосфері та сприяла підвищенню обізнаності здобувачів щодо перспектив реалізації себе у вибраній професії.

Дякуємо всім, хто долучився та провів свій час разом з нами!!!