Виховний захід на тему «Здоровий спосіб життя – шлях до здоров’я!»

08.10.2021 | 12:59

07 жовтня 2021 року відбувся виховний захід на тему «Здоровий спосіб життя – шлях до здоров’я!» для студентів групи УФФ-14с.

Мета заходу: мотивувати прагнення берегти своє здоров’я, вести здоровий спосіб життя.

Здоровий спосіб життя – це дії, спрямовані на запобігання захворювань, зміцнення всіх систем організму та поліпшення загального самопочуття людини.  Фізичне здоров’я дає гарне самопочуття, бадьорість, силу. Психічне – дарує спокій та чудовий настрій. Їх можна сформувати тільки шляхом отримання знань і постійної роботи над собою. Для того, щоб зберегти своє здоров’я, треба докладати неабияких зусиль.

Свою думку щодо даної теми висловила студентка групи Уляна Кузик. Порадник к.е.н, доцент кафедри фінансового менеджменту Ірина Ясіновська та студенти обговорили компоненти здорового способу життя та чинники, від яких залежить здоров’я людини. Окрема увага була приділена обговоренню проблемних аспектів збереження здоров’я в умовах пандемії Сovid-19.

Пам’ятаймо, що спосіб життя має найбільший вплив на стан здоров’я, а здоровий спосіб життя, в свою чергу, закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.