Виховний захід на тему «Здорова молодь – здорова нація!»

22.03.2021 | 18:43

«Перша сходинка до щастя – здоров’я»

(Сократ)

22 березня 2021 року відбувся виховний захід на тему «Здорова молодь – здорова нація!» для студентів групи УФФ-44с.

Мета заходу – обговорити залежність здоров’я людини від соціальних, кліматичних умов, зовнішніх факторів, впливу шкідливих звичок;  мотивувати прагнення берегти своє здоров’я, як найцінніший скарб, вести здоровий спосіб життя.

Свою думку щодо важливості та способів збереження здоров’я молодої людини висловила студентка групи Ірина Гаврецька. У ході бесіди порадник к.е.н, доцент кафедри фінансового менеджменту Ірина Ясіновська та студенти обговорили компоненти здорового способу життя та чинники, від яких залежить здоров’я людини.

Здоровий спосіб життя є невід’ємною складовою частиною фізичного здоров’я людини. Дотримуватися засад здорового способу життя, чи ні – завжди залежить від більш чи менш свідомого вибору людини.

Акцентувалася увагу і на окремих проблемних аспектах збереження здоров’я в умовах пандемії Сovid-19, адже карантин суттєво змінив наше життя. В психологічному плані це вимагає значного переналаштування, що в свою чергу супроводжується витратами енергії, сил, необхідністю пристосовуватися до нових умов.

Підсумували, що прийняття усвідомленого рішення вести здоровий спосіб життя повинно бути вчасним та є надзвичайно важливим для щастя і досягнення успіху молодої людини у майбутньому.