ВИХОВНИЙ ЗАХІД ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ТЕАТРУ У ГРУПІ УФОМ-11с

31.03.2023 | 17:11

«Весь світ – театр, а люди в ньому – актори»*В.Шекспір
27 березня 2023 року студенти групи УФОМ-11с* та порадник д.е.н., доцент кафедри обліку, аналізу і контролю Людмила Петришин* провели виховний захід, приурочений Міжнародному дню театру. На заняття була запрошена головний бухгалтер театру ім. Марії Заньковецької Галина Євстахіївна Курило.

Мета заходу мала подвійний контент: по-перше – налагодження плідного співробітництва з роботодавцями шляхом проведення спільних івентів; по друге – узагальнення знань студентів про театральне мистецтво; – розвиток творчих здібностей студентів та збагачення їхнього емоційно-естетичного досвіду; -виховання духовності, мистецького смаку; – посилення інтересу до самопізнання та самовдосконалення в галузі мистецтв, а також бажання відвідувати театральні вистави.

Виховне заняття складалося із двох взаємодоповнюючих частин. В першій частині заняття наставник і студенти продемонстрували цікаві презентації щодо: історії зародження театру та розвитку театрального мистецтва, найдивовижніх театрів світу та України.

Також особливу увагу у своїх доповідях приділили історії, визначним постатям, відомим акторам та режисерам Національного Академічного Українського Драматичного Театру імені Марії Заньковецької.

В другій частині заняття гостьовий лектор – Галина Курило поділилася своїм вагомим практичним досвідом і розповіла про особливості організації обліку, формування облікової політики, структурні підрозділи театру, специфічні посади у штатному розписі тощо. Одним з елементів заняття стали запитання до лектора. Зачепили питання впливу війни на зміни у бухгалтерській роботі і професії в цілому. Цікава подача матеріалу, професійна спрямованість та демократичний спосіб спілкування зі студентами створили особливу атмосферу творчого діалогу. Сприяло тому й саме театральне середовище. Адже, бухгалтерія знаходиться у будівлі театру.

Захід залишив у присутніх незабутні емоційні враження , ознайомив студентів із специфікою роботи головного бухгалтера театру та його роллю в управлінні підприємством.