Виховний захід до Дня матері

13.05.2021 | 09:46

НАЙСВЯТІШЕ СЛОВО – “МАМА”

 

«Рука, яка гойдає колиску це рука, яка тримає світ.»

Вільям Росс Уоллес

   

12.05.2021 р. викладачі кафедри економіки та публічного управління (доц. Капленко Г.В., доц. Пак Н.Т., Табачук А.Я.) спільно зі студентами груп УФП-12с, УФП-22с та ФЛУ-34с провели виховний захід, приурочений Дню матері. Тема виховного заходу «Найсвятіше слово «мама».

День матері є одним із найбільш зворушливих свят… Кожна людина з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, котра, як завше, все зрозуміє, прощає, завжди пожаліє і буде любити незважаючи ні на що.

Щастя й краса материнства зі сивої давнини оспівувалися видатними художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, котра виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

Мета проведеного виховного заходу: виховання ніжного ставлення до найближчої людини на Землі, поглиблення почуття вдячності за неньчину турботу; виховання поважного ставлення до жінки-матері.