Виховний захід до 31 річниці Дня незалежності України

14.10.2022 | 19:58

07 жовтня 2022р. для студентів освітніх програм «Публічне управління та адміністрування”, «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах» (кафедри економіки та публічного управління) студенти групи УФП-32с (порадник групи: доцент Андрій Табачук) організували виховний захід до 31 річниці Дня незалежності України.

Цього року, кожне державне свято має особливий сенс для кожного з нас.

Як ніколи ми настільки гостро відчуваємо сенс слова “незалежність”, яка у нас була, є та буде!

Ніхто і ніколи не в праві її у нас забрати, бо Українців не зламати.

До відзначення  Дня Незалежності України студенти бакалаврського та магістерського рівнів освіти (кафедри економіки та публічного управління факультету управління фінансами та бізнесу) провели виховний захід у форматі онлайн-зустрічі.

Здобувачі 3 курсу Гейнак Галина та Верзун Ірина підготували презентацію на різні теми пов‘язані з цим визначним днем для нашої держави: історія виникнення (прийняття  Декларації про державний суверенітет України);  святкування у різних куточках держави;  святкування за межами України (Брюссель, Чикаго); цікаві факти про День Незалежності України.

Також був проведений спільний перегляд документального фільму «Що приховує Незалежність України?». Після перегляду студенти мали змогу обговорити переглянутий фільм. Скрізь призму часу кожен учасник зміг відчути важливість цієї події та цього знаменного дня, не лише для тогочасної України, а й для сьогоденної.