Відкрите лекційне заняття к.е.н., доц. Смолінської С.Д. на тему: «Соціально-економічні показники рівня життя сім’ї»

11.05.2021 | 21:15

11 травня 2021 року к.е.н., доцентом кафедри фінансового менеджменту Смолінською С.Д. було проведено відкрите лекційне заняття на тему: «Соціально-економічні показники рівня життя сім’ї» для студентів груп 204, 205 та 206 з дисциплін вільного вибору студентів «Основи ведення власного та сімейного бюджету».

На лекційному занятті були висвітлені наступні питання:

  • Основні показники рівня життя населення в Україні
  • Заробітна плата населення України
  • Доходи та витрати сімей в Україні
  • Показники бідності населення
  • Соціально-економічні показники життя населення в розвинених країнах

На занятті були присутні: завідувач кафедри фінансового менеджменту, проф. Ситник Н.С., викладачі кафедри фінансового менеджменту: проф. Ватаманюк-Зелінська У.З., доц. Блащук-Дев’яткіна Н.З, Голинський Ю.О., Гринчишин Я.М., Дубик В.Я., Західна О.Р., Клепанчук О.Ю., Круглякова В.В., Петик Л.О., Сич О.А., Татарин Н.Б., Шушкова Ю.В., Ясіновська І.Ф.

Після закінчення заняття відбулося обговорення результатів проведеної лекції, під час якого присутні зазначили, що лектор провела заняття відповідно до робочої програми. Під час лекції був проаналізований сучасний стан соціального забезпечення населення України та дана оцінка доходів і видатків українських сімей, здійснено порівняння споживчого кошика українських сімей та сімей в розвинутих країнах світу. Як було зазначено, насичений презентаційний матеріал дав можливість провести лекцію у доступній для студентів формі.

Загалом лекція досягла своєї мети, проведена на належному науково-теоретичному і методичному рівні.