Відкрита лекція з дисципліни «Створення власного бізнесу»

06.04.2021 | 15:58

5 квітня на кафедрі фінансового менеджменту було проведено відкриту лекцію доцентом Сич Ольгою Анатоліївною на тему: «Маркетинговий план бізнес-проєкту» для студентів 3-го курсу, що вивчають дисципліну вільного вибору «Створення власного бізнесу».

На лекційному занятті висвітлювались питання сутності та елементів маркетингу, структури маркетингового плану,  аналізу сучасних маркетингових стратегій. Студенти переглянули відеоматеріал, що висвітлював базові положення маркетингу, ознайомились з успішними прикладами втілення маркетингових стратегій відомими компаніями України та світу. На завершення лекції було проведено інтерактивне опитування, що дозволило виявити рівень засвоєння матеріалу та окреслити проблемні питання для розгляду на семінарі.

На занятті були присутні завідувач кафедри фінансового менеджменту, проф. Ситник Н.С., викладачі кафедри фінансового менеджменту проф. Ватаманюк-Зелінська У.З., доц. Західна О.Р., Дубик В.Я., Клепанчук  О.Ю., Круглякова В.В., Петик Л.О., Попович Д.В., Смолінська С.Д., Шушкова Ю.В., Ясіновська І.Ф. та ін.

Після закінчення заняття відбулося обговорення результатів проведеної лекції, під час якого присутні зазначили, що викладачем досягнуто мету лекції, враховано специфіку вивчення дисципліни вільного вибору, використано значний обсяг презентаційного та практичного матеріалу. Було зроблено висновок, що лектор доступно подає матеріал та використовує різноманітні методики активізації навчання, а сама лекція проведена на належному методичному рівні.