Відкрита гостева лекція із серії публічних виступів представників Української школи архетипіки (УША)

21.05.2024 | 11:56

10 травня 2024 року відбулася дев’ята відкрита гостева лекція із серії публічних виступів представників Української школи архетипіки (УША) на тему «Громадський майданчик УША – технічні, технологічні, методичні завдання та досягнення 2016-2024». До заходу долучилася Ганна Комарницька, докторка економічних наук, професорка, завідувачка кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка.

Доповідачами на лекції виступили незалежні дослідники УША Павло Мельник та Костянтин Ладуренко, які є незалежними дослідниками Української Школи Архетипіки (УША), викладачі Центру Еймса NASA.  Вони представили динаміку розвитку публічного майданчика УША за період 2016-2024 рр., оприлюднили технічні та технологічні аспекти його роботи, а також розкрили методологічні складові ефективного функціонування майданчика.

Після завершення лекцій Ганні Комарницькій було урочисто вручено сертифікат про підвищення кваліфікації від Української школи архетипіки та Паризького центру досліджень сучасності та повсюдності на 0,2 освітні кредити ЄКТС за підписами засновників і керівників французької та української наукових шкіл архетипіки професорів Мішеля Маффесолі та Едуарда Афоніна.

Захід став продовженням плідної співпраці УША з академічною спільнотою та сприяв поширенню напрацювання школи щодо організації ефективних колаборативних майданчиків. Долучення Ганни Комарницької підкреслює міждисциплінарний інтерес до досліджень УША та важливість розвитку публічних майданчиків для різних сфер суспільного життя.