Відбулася благодійна ярмарка на підтримку ЗСУ

02.10.2023 | 21:26
Жовтень 2023 р. Наше сьогодення набуло сюжетів Другої світової війни: нічні бомбардування, колони російської військової техніки на території України, артилерія, яка сіє смерть і стирає цілі міста… У такі важкі часи особливо важливо вшанувати подвиг військових, завдяки яким наша Батьківщина зберігає свою незалежність. Місія кожного із нас – підтримка тих, хто нині тримає стрій.
З нагоди Дня Захисників та Захисниць України 2 жовтня 2023 р. на факультеті управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася благодійна ярмарка. Упродовж дня у внутрішньому дворику факультету продавалися найрізноманітніші смаколики, які з любов’ю приготували або ж придбали за власні кошти студенти.
Враховуючи широкий асортимент продукції, а це запашні піци, булочки, пироги із фруктами, пухкі тістечка, вишукані торти, львівські пляцки, різні види печива, кожен відвідувач зміг обрати смаколик «до душі».
Підтримати дану ініціативу прийшли не лише студенти, а й викладачі та адміністрація факультету. Спільними зусиллями було зібрано 38000 грн., проте збір ще триває. Усі кошти будуть передані Захисникам 125 окремої бригади ТРО ЗСУ, які віддано і мужньо захищають нашу свободу.
Проте на цьому добрі справи родини ФУФБ не завершились. Частину смаколиків було передано дітям із навчально-реабілітаційного центру «Оберіг».
Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до благодійної ярмарки, за Вашу активність, небайдужість і підтримку наших Захисників і Захисниць!
Наша сила – у нашому прагненні бути корисними своїй армії та Україні! Разом до Перемоги!