Ваш успіх – наш пріоритет (участь у вебінарі від ТОВ «ЕС.СІ.АЙ.-КОНСАЛТИНГ»)

02.11.2021 | 10:17

27 жовтня 2021 року  доцент кафедри обліку, аналізу і контролю  Людмила Петришин і студенти ОС «Бакалавр» групи УФО – 31с спеціальності 071 «Облік і оподаткування» прийняли участь в онлайн-вебінарі «Новації в оформленні документів. Актуальні питання зарплатних виплат. Електронні лікарняні», що був проведений ТОВ «ЕС.СІ.АЙ.-КОНСАЛТИНГ» (м.Житомир), яка спеціалізується на наданні комплексу професійних послуг з ведення бухгалтерського обліку, консультування в сфері бухгалтерського та податкового обліку, організації та проведення семінарів і тренінгів з питань бухгалтерського обліку й оподаткування.

Модератором заходу виступила керівниця компанії -Інна Панченко. Програма вебінару включала  обговорення ряду актуальних питань, які є корисними для здобувачів освіти  в рамках вивчення ними у цьому навчальному семестрі дисципліни «Юридичне документування», зокрема: нових вимог до оформлення організаційно-розпорядчих та інших документів, що діють з 01.09.2021 р.,  вимог до електронних первинних документів та ряду інших питань щодо кадрового документообігу, особливостей роботи з електронними лікарняними та їх оплатою тощо.

По закінченні вебінару, модератор наголосила, що участь студентів у подібних заходах розглядає як соціальний проект, який сприятиме  популяризації професії бухгалтера, формуванню у здобувачів фахових компетентностей та створює умови для налагодження співпраці освіти і бізнесу. Викладач курсу та студенти погодилися з тим, що таке взаємовигідне співробітництво слід  надалі продовжувати і розширювати та подякували організаторам.