Урочиста зустріч Ректора з працівниками та студентами ЛНУ

12.10.2021 | 21:30

11 жовтня 2021 року в Актовій залі з нагоди відзначення Дня Львівського університету відбулась урочиста зустріч Ректора з працівниками ЛНУ ім. Івана Франка.

Під час зустрічі Ректор Університету, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Мельник привітав присутніх з Днем Університету та окреслив стратегічні орієнтири університету на майбутнє.

Ректор відзначив подяками працівників Львівського університету за багаторічну сумлінну працю та вагомі здобутки у науково-педагогічній або професійній діяльності.

Від факультету управління фінансами та бізнесу у заході взяли участь декан факультету Андрій Стасишин, а також працівники факультету, що отримали подяки Ректора –  доцент кафедри фінансового менеджменту Ольга Сич та інженер ІІ категорії міжкафедральної лабораторії інформаційного та технічного забезпечення Лідія Будзин.

Також Ректор Володимир Мельник привітав студентів та аспірантів університету, відзначивши, що кожен несе свій вклад в розвиток та популяризацію Університету серед суспільства, а отже, думка кожного студента важлива для удосконалення навчального процесу.
Студентка кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Вовк Вікторія отримала нагороду за значні успіхи в науковій роботі та перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2020-2021 навчального року.
Вітаємо та пишаємось успіхами працівників та студентів нашого факультету!