“UniWeek” на факультеті управління фінансами та бізнесу на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом

05.05.2023 | 15:35

25 квітня 2023 року старшокласники міста Львова у рамках проєкту “UniWeek” мали змогу стати учасниками освітнього процесу на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка і доєднатися до групи УФП-31с на практичному семінарі з навчальної дисципліни “Публічне управління соціальним розвитком”. Доктор економічних наук, завідувач кафедри Ганна Комарницька ознайомила здобувачів вищої освіти та школярів з темою організації молодіжної політики.

На практичному семінарі опрацьовували практичні навички створення соціальних проєктів у формі ділової гри. Учасники були розділені на 4 команди, в яких розробляли ідеї власних проєктів, складали план реалізації та визначали необхідні ресурси. На завершення, групи представляли свої розробки усім присутнім і разом визначали сильні та слабкі сторони. Під час роботи, як здобувачі вищої освіти, так і школярі проявили неабияку ерудованість, ініціативність, креативність та вміння працювати в команді, що можна було спостерігати за результатами роботи.

До оцінки їх проєктів долучилася представниця органів публічної влади. Запрошена гостя – спеціаліст відділу внутрішніх комунікацій з громадськістю департаменту комунікацій та внутрішньої політики Львівської обласної державної адміністрації Наталя Патеруха розповіла про основні етапи реалізації проєкту, а також, критерії, яким він повинен відповідати для подання на ґрант.

Старшокласники залишились задоволені після проведення заняття, отримавши новий досвід для себе

26 квітня 2023 року доцентом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Решотою Оленою для старшокласників було проведено тренінг із командоутворення та розвитку soft skills.

Тематика тренінгу викликала у гостей факультету управління фінансами та бізнесу неабияку зацікавленість, адже розвиток «м’яких» навичок виступає сьогодні запорукою успішного саморозвитку та самореалізації особистості у сфері професійного становлення та кар’єрних перспектив в майбутньому. Адже за даними зарубіжних досліджень більш ніж 90 % роботодавців вважають саме soft skills суттєвими при успішному працевлаштуванні та професійному зростанні.

У ході тренінгу одинадцятикласники у інтерактивній формі мали можливість прокачати навички комунікації, креативного мислення, активного слухання, вміння самопрезентації та публічного виступу, аргументації поглядів та генерування ідей, а також уміння успішно взаємодіяти в команді. Молоді люди проявили швидке включення у тематику тренінгу, ініціативність та оригінальність при вирішені запропонованих їм завдань та залишили позитивний фітбек.

Бажаємо старшокласникам подальших успіхів, та сподіваємось побачити їх наступного року серед студентів факультету управління фінансами та бізнесу!

 

#ЛНУ #ФУФБ #кафедраПАУБ #факультет_управління_фінансами_та_бізнесу #кафедрапублічногоадмініструваннятауправліннябізнесом

#університет #university #PublicAdministration #public_administration_business_management #публічнеуправліннятаадміністрування