UniWeek-3.0 на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом

02.05.2024 | 14:24

 

З 22 по 26 квітня  Львівський національний університет імені Івана Франка успішно провів щорічний захід UniWeek — 3.0, який відбувся з 22 по 26 квітня 2024 року. Цей масштабний захід надав школярам унікальну можливість на тиждень стати студентами та відчути атмосферу університетського життя.

Кафедра публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесом вже втретє взяла участь у цьому заході, активно долучилася до UniWeek — 3.0, організувавши низку освітніх та інтерактивних заходів.

Школярі відвідали лекцію професора Ганни Комарницької з навчальної дисципліни “Електронне врядування та електронна демократія”, де обговорювалися актуальні питання адаптації до цифрового світу та трансформації професій в умовах Індустрії 4.0.

Під час практичного заняття з навчальної дисципліни «Комунікації в публічному управлінні та адмініструванні» доцент Олена Решота разом зі студентами 2 та 3 курсів провели інтерактивну гру, спрямовану на розвиток комунікативних навичок та креативного мислення. Учасники також успішно пройшли узагальнюючий квіз.

Доцент  Олена Герасименко організувала семінар з дисципліни “Теорія і практика публічного адміністрування”, під час якого учасники вирішували проблему вибору спеціальності для вступу у ЗВО методом анти-проблем та брали участь у командному змаганні з використанням теорії ігор.

Професор Борис Карпінський провів лекцію з навчальної дисципліни «Менеджмент у публічному адмініструванні», яка була присвячена становленню й розвитку публічного адміністрування в контексті сучасного державотворення та ролі молоді в цьому процесі. Увагу було приділено лідерським якостям управлінця та базовим функціям менеджменту в публічному адмініструванні за умов воєнного стану.

Асистент кафедри Наталія Патеруха провела практичний семінар з навчальної дисципліни “Публічне управління соціальним розвитком” за участю Головного спеціаліста відділу молодіжної політики управління молоді та спорту  Львівської обласної військової адміністрації Ольги Сподарик. Школярі разом зі студентами розробляли соціальні проекти, отримували практичні поради та брали участь у публічному захисті своїх робіт.

Ольга Маліновська запросила школярів на гостьову лекцію на тему: «Соціальна відповідальність бізнесу Львівщини», яку провів Президент асоціації роботодавців Львівської області Зеновій Бермес.

UniWeek — 3.0 надав школярам можливість зануритися в студентське життя, отримати цінний досвід та знання, а також ближче познайомитися з особливостями навчання на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом  факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка. Захід став чудовою платформою для популяризації спеціальності і освітньої програми та залучення майбутніх абітурієнтів до університетської спільноти.