Участь здобувачів вищої освіти ОП «Інформаційні технології в бізнесі» в V Зимовій школі з інформаційних технологій Data Engineering and Security 2024 (DES 2024)

05.03.2024 | 08:21

З 22 січня по 02 лютого 2024 р. у Львівському національному університеті ім. Івана Франка в онлайн-форматі проходила V Зимова школа з інформаційних технологій Data Engineering and Security 2024 (DES 2024).

DES – одна з наймасштабніших ІТ-шкіл України, яка щорічно об’єднує кращих фахівців галузі, експертів, менторів та лекторів провідних ІТ-компаній, аби передати свої знання та досвід студентам, які прагнуть підкорити ІТ-сферу.

Тематика занять, на яких провідні спеціалісти ІТ-галузі та викладачі Університету ділилися теоретичними знаннями та практичним досвідом, стосувалася Software Engineering, основ програмування, HPC, IoT, DataScience, Big data, Cloud, DB, Data processing, аналізу даних, Machine Learning, CV, NLP, Time series, сфер практичного застосування AI, CyberSecurity, SoftSkills тощо.

Цьогоріч учасником зимової школи була Ірина КРЕЧЕТОВА, здобувачка вищої освіти за ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» (група УФЕ-21с).

Щира подяка організаторам за можливість долучитися до даного заходу і за можливість з кожної лекції взяти для себе максимум знань та підсилити ІТ-навички й надпрофесійні SoftSkills!