Участь викладачів та здобувачів вищої освіти за ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» в онлайн-конференції «Месенджер маркетинг: тенденції і стратегії для бізнесу»

24.04.2024 | 08:28

23 квітня 2024 р. викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Ірина ШЕВЧУК та Оксана ВАСЬКІВ разом із здобувачами вищої освіти за ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» були учасниками онлайн-конференції «Месенджер маркетинг: тенденції і стратегії для бізнесу» від SendPulse!

На заході виступали експерти компаній Netpeak, Hworknet, Lviv IT Cluster та Promodo із наступними:

🔹 Чат-боти та месенджер-маркетинг для некомерційних організацій: розбір 3 кейсів

🔹 Як українському бізнесу ефективно використовувати Telegram у своїй digital стратегії?

🔹 Юзабіліті чат-ботів: як створити бота, з яким приємно спілкуватися

🔹 Viber-розсилки: як підсилити маркетинг та збільшити продажі

Учасники конференції мали унікальну можливість дізнатися більше про техніки просування через Telegram, Viber, Instagram дірект, а також як за допомогою чат-ботів оптимізувати комунікації з клієнтами і збільшити продажі!

Усе це дозволить здобувачам вищої освіти розвивати спеціальну компетентність освітньої програми – розуміння фундаментальних теоретичних засад поведінки індивідів та суб’єктів господарювання в кіберпросторі, а також здатність ідентифікувати сучасні соціально-економічні виклики, оцінювати потенціал та межі оцифровування економіки, обґрунтовувати заходи та розробляти проєктні рішення з покращення результативності діяльності бізнес-структур в умовах цифрових трансформацій та забезпечення інформаційної й цифрової безпеки.