Участь викладачів кафедри обліку, аналізу і контролю та студентів-обліківців у Першому міжнародному освітньому форумі сталості

02.07.2021 | 11:00

17- 18 червня 2021 р. в Україні пройшов Перший міжнародний освітній форум сталості: освітньо-інтерактивна подія у сфері сталого розвитку, яка допоможе бізнесу стати привабливим для інвесторів, партнерів та споживачів.

Викладачі факультету управління фінансами та бізнесу, зокрема і кафедри обліку, аналізу і контролю, за запрошенням випускниці спеціальності 071 “Облік і оподаткування” Біляковської Христини долучилися до безпосередньої участі у цьому масштабному проекті.

14 топ-спікерів з 7 країн світу, представники ЄБРР, FMO, UNDP, Global Compact, German Council for Sustainable Development, Indiana University, Institute Gender and Economy та українського бізнесу представили спеціальний освітній контент, який остаточно заповнив прогалини у питаннях сталості.

Упродовж 2 днів учасники відвідали 4 руми: Intro, Environmental, Social, Governance, кожен з ких включав серію лекцій та кейс-сесію найкращих сталих практик.

В цілому форум дав відповіді на запитання:

  1. Чим sustainability відрізняється від благодійності та КСВ?
  2. Чому сталість — це не тільки екологія?
  3. Як бізнес може впливати на зміну клімату?
  4. Чому майбутнє за циркулярною економікою?
  5. Як взаємодіяти зі стейкхолдерами?
  6. Навіщо інвестори наголошують на ESG та багато інших корисних знань, які наблизять бізнес до сталих рішень.

Усі учасники за результатами дводенного форуми мали можливість пройти тест та отримати сертифікати.

Від кафедри обліку, аналізу і контролю сертифікати отримали доценти Петришин Л.П., Лобода Н.О., Долбнєва Д.В. та студентка групи УФО-31с Бойко О.О.

Дякуємо організаторам цієї важливої події, особливо Біляковській Х., яка не забуває свою Альма-матер)))