Участь у воркшопі «Як ChatGPT може асистувати під час створення навчальної програми або освітньої траєкторії»

27.06.2023 | 13:37

20 червня 2023 р. завідувач кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка Ірина ШЕВЧУК взяла участь у воркшопі «Як ChatGPT може асистувати під час створення навчальної програми або освітньої траєкторії» від Олександри Тиркалової, Partnership with Universities Lead у Genesis.

Протягом сесії учасники:

  • дізналися як користуватися ChatGPT;
  • ознайомилися із сервісами перевірки факту використання ChatGPT;
  • розбирали приклади запитів у ChatGPT.

Отримані знання застосовуватимуться для удосконалення силабусів, навчальних і робочих програм навчальних дисциплін, що читаються для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка», а також адаптації можливостей ChatGPT до навчального процесу (покращення процесу навчання, надання корисних відповідей на запитання студентів і надання порад, забезпечення персоналізованих розмов та підтримки тощо).

При цьому, запроваджуватиметься чітка політика та керівні принципи щодо академічної доброчесності та відповідального використання ChatGPT усіма учасниками освітнього процесу.