Участь у брифінгу «Попередня оціночна місія щодо приєднання України до Конвенції про процедуру спільного транзиту та NCTS – прогрес України та наступні кроки»

27.11.2021 | 14:01

25 листопада 2021 р. доцент кафедри фінансового менеджменту Дубик В.Я. прослухала прес-брифінг, проведений Державною митною службою України, на тему «Попередня оціночна місія щодо приєднання України до Конвенції про процедуру спільного транзиту та NCTS – прогрес України та наступні кроки».

Спікерами брифінгу виступили Юрій Драганчук, заступник Міністра фінансів України з питань європейської інтеграції; Владислав Суворов, заступник Голови Державної митної служби України; Сергій Демченко, директор департаменту запровадження міжнародної транзитної системи Державної митної служби України; Михаель Ратьє, керівник Попередньої оціночної місії країн-підписантів Конвенції про процедуру спільного транзиту, директор підрозділу по транзиту Генерального директорату зпитань оподаткування та Митного союзу Європейської комісії (DG TAXUD).

Під час заходу було висвітлено питання щодо прогресу України та плани щодо запровадження правил Конвенції та NCTS, попередні результати роботи місії та очікування від України для успішного приєднання до системи.