Участь студентів і викладачів кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики в ЕPAM Agile-конференції від Lviv Agile Community

13.11.2021 | 18:17

11-12 листопада 2021 р. викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Анна Старух та Анна Задорожна із студентами, що навчаються за ОП «Інформаційні технології в бізнесі» відвідали ЕPAM Agile-конференцію від Lviv Agile Community.

Протягом двох днів конференції учасники почули багато корисної інформації щодо впровадження Agile, і зокрема Kanban, взяли участь у воркшопах з провідними спеціалістами EPAM та всесвітньо відомими спікерами.

У програму конференції входили такі блоки:

1. Поради та підказки щодо візуалізації в Kanban)

2. Agile поза ІТ)

3. Організаційна гнучкість та Agile-команди

4. Scrum Master

5. Менторство як основа роботи в команді

6. Kanban Workshop

Також говорили про останні новини в світі Kanban та огляд трендів. Програма конференції була надзвичайно цікавою та насиченою, що допомогло учасниках глибше зрозуміти тонкощі Agile-імплементації.

Секрети, якими ділилися провідні фахівці, мають практичне спрямування. Наприклад, було обговорено передові інструменти Kanban, поради щодо їх використання та які «слабкі місця» вони дозволяють побачити під час виконання програмного проекту. Також уже не секрет, що межі застосування Agile давно перебувають поза ІТ-галуззю. Саме особливостям та перспективам використання Agile в інших сферах і була присвячена одна із доповідей лекторів.

Матеріали, викладені на даній конференції, є особливо корисними студентами спеціалізації «ІТ в бізнесі» та підкріплюють знання, одержані в результаті вивчення дисципліни «Управління проектами інформатизації» та інших суміжних дисциплін, що викладаються членами кафедри.