УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ ГРУПИ УФП-31С У МОТИВАЦІЙНОМУ ТРЕНІНГУ ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ ЛНУ ІМЕНІ ІВАНА ФРАНКА

05.10.2022 | 13:43

У рамках співпраці Психологічної служби ЛНУ із порадниками академічних груп 4 жовтня 2022 року відбулась зустріч студентів групи УФП-31с із завідувачем Психологічної служби ЛНУ ім. Івана Франка (https://www.facebook.com/psysluzhba.lnu), практичним психологом Скаковською А. В., яка була організована заступником завідувача кафедри з виховної роботи та куратором групи УФП-31с доцентом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Решотою О. А.

Мотиваційний тренінг став для студентства майданчиком для обговорення надзвичайно актуальний питань сьогодення, адже в сучасних умовах війни молодь прагне бути не лише успішною в навчальному процесі, але й максимально корисною у волонтерській та  громадській діяльності, наближаючи крок за кроком перемогу України. А постійні стресові стани, невизначеність майбутнього, змішане навчання в умовах повітряних тривог не сприяють підвищенню мотивації студентства.

У рамках тренінгу відбулось обговорення питань пошуку внутрішньої мотивації, а також було надано поради із цілепокладання та планування майбутнього, тайм-менеджменту та стресостійкості, зміни цінностей та пріоритетів у сучасної молоді. Жваве зацікавлення викликало обговорення питань розвитку соціальних навичок, необхідності налагодження комунікаційної взаємодії, організації особистісного простору, планування кар’єрного зростання та осмислення цінності майбутньої професії для відбудови держави. Основними результатами тренінгу стало окреслення кола проблемних питань, які потребують подальшого опрацювання та вироблення цілісного бачення шляхів підвищення внутрішньої мотивації студентів як до навчання, так і до суспільно корисної діяльності.

Висловлюємо щиру вдячність завідувачу Психологічної служби ЛНУ ім. Івана Франка Скаковській А. В. за проведений тренінг та сподіваємось на подальшу співпрацю! Такі зустрічі наповнюють оптимізмом та надихають!

#ЛНУ #ФУФБ #кафедраПАУБ #факультет_управління_фінансами_та_бізнесу #кафедрапублічногоадмініструваннятауправліннябізнесом

#університет #university #PublicAdministration #public_administration_business_management #публічнеуправліннятаадміністрування