Участь кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом у проєкті UniWeek“-23

30.10.2023 | 12:40

23-27 жовтня у Львівському національному університеті ім. Івана Франка реалізовувся проєкт “UniWeek”.

Даний захід створений Студентським урядом Університету в межах програми UPSHIFT за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

UniWeek – це тиждень, коли школярі Львівщини мали неймовірну можливість відвідувати пари на обраному факультеті, поринувши в атмосферу студентського життя.

До даного проєкту активно долучилася і кафедра публічного адміністрування та управління бізнесу. Учні, які обрали освітню програму «Публічне адміністрування та управління бізнесом» мали змогу відвідати як лекційні, так і практичні заняття, проведені викладачами кафедри. Зокрема, школярі мали змогу подебатувати на навчальній дисципліні “Візуально-інформаційний супровід у професійній діяльності” (Герасименко О.В. та Васьківська К.В. ), пройти інтерактивну гру Kahoot на парі “Комунікації в публічному управлінні та адмініструванні” (Решота О.А.). На лекції “Вступ до фаху та академічна доброчесність” разом з першим курсом, мали змогу послухати та подискутувати про особливості управління персоналом (Решота О.А.). На навчальній дисципліні “Маркетинг” (Комарницька Г.О.  та  Патеруха Н.Г.) старшокласникам випала можливість разом зі здобувачами першого курсу попрацювати в групах і попрактикуватись у складанні брифу інфлюенсерам про рекламу власного бренду.

Висловлюємо подяку усьому професорсько-викладацькому складу кафедри, а також студентам, які долучилися до реалізації даного проєкту. Школярів-учасників з нетерпінням чекатимемо наступного року у лавах наших студентів.