Участь кафедри фінансового менеджменту в організації міжнародної конференції

22.10.2022 | 13:46

20 жовтня 2022 р. студенти освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа» взяли участь у ІI Міжнародній науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених “Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи”.   Конференція відбувалася у Львівському торговельно-економічному університеті. Захід присвячений проблемам та пріоритетам відновлення та подальшої модернізації  фінансової системи  та економіки України в умовах воєнного стану. Кафедра фінансового менеджменту стала одним із співорганізаторів цього заходу.

Враховуючи труднощі, які пов’язані з економічними та іншими негараздами воєнного періоду, сьогодні важливим є те, що молоді науковці досліджують проблеми та перспективи розвитку фінансово-економічної системи з урахуванням міжнародних, національних та регіональних особливостей. Такі заходи величезною мірою сприятимуть збереженню й розвитку наукових надбань у різних галузях економіки, а також грошово-кредитної, валютної, бюджетної та податкової політики України.

Проведення наукових конференцій позитивно вплине на підвищення ефективності наукових досліджень студентської молоді. А професійна дискусія та обмін досвідом зможуть дати новий імпульс подальшому розвитку національної економіки у повоєнний період.