Участь кафедри фінансового менеджменту в організації ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених «Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи»

27.10.2023 | 09:04

19 жовтня 2023 року кафедра фінансового менеджменту стала співорганізаторм ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених на тему «Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи», що проводилася на базі Львівського торговельно-економічного університету кафедрою фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу.

У роботі конференції взяли участь здобувачі вищої освіти, аспіранти та молоді учені із закладів вищої освіти та наукових установ України й зарубіжжя, зокрема із Львова, Києва, Ірпеня, Івано-Франківська, Рівного, Полтави, Мукачева, Ужгорода, Чернівців, Харкова, Острога, Вроцлава, Жешова, Познаня та Тарнобжега.

Під час зустрічі обговорювалися актуальні питання формування фінансово-економічної стабільності в Україні в умовах війни, а також післявоєнного відновлення економіки, які потребують нових підходів до реалізації бюджетно-податкової, монетарної політик держави. На пленарному засіданні із актуальною доповіддю виступила здобувач вищої освіти ОП «Фінанси, митна та податкова справа» – Олійник Олександра (науковий керівник доц. Сич О.А).

Участь наших здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників кафедри у таких наукових конференціях сприяє набуттю соціальних навичок, які розвивають креативне, критичне та аналітичне мислення та формують навички soft skills для успішної комунікації.