ТРЕНІНГ З БЕЗПЕКИ ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ: УЧАСТЬ ЗАВІДУВАЧКИ КАФЕДРИ ПУБЛІЧНОГО АДМІНІСТРУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ

16.10.2023 | 15:14

7-8 жовтня 2023 року, Ганна Комарницька, завідувачка кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу, взяла участь у тренінгах з цифрової доступності, проведених Інститутом Інноваційного Врядування  у Львові.

Тренінги були проведені в рамках проєкту UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною», що реалізовується за фінансової підтримки Уряду Японії.

Мета тренінгів – підвищити обізнаність учасників про важливість цифрової доступності, навчити їх основам цифрової доступності та розробити практичні рекомендації щодо адаптації онлайн-платформ для людей з обмеженими можливостями.

У тренінгах взяли участь понад 30 осіб, серед яких представники громадських організацій, бізнесу та влади. Такі заходи сприяють налагодженню співпраці з фахівцями практиками та отримані компетенції  можна використати для удосконалення освітньої компоненти з електронного врядування та електронної демократії. Сучасні знання та навички допоможуть удосконалити освітню програму «Публічне адміністрування та управління бізнесом», яка орієнтована на підготовку фахівців – управлінців нової генерації з сучасними знаннями з публічного управління та адміністрування.

Інститут Інноваційного Врядування – це аналітичний центр та громадська організація, що працює для розвитку інклюзивної цифрової демократії і врядування, а також захисту цифрових прав в Україні.

Дана організація займається аналітичною та дослідницькою роботою, а також реалізацією низки проєктів в Україні та країнах Східного Партнерства, мета якої полягає у сприянні розвитку інклюзивної цифрової демократії та врядування.

Дякуємо організаторам за запрошення! Дякуємо Збройним Силам України за можливість жити та навчатися!