Тематична зустріч із Network Tests Engineer at GlobalLogic Ukraine для студентів ОП «Інформаційні технології в бізнесі»

27.05.2021 | 12:55

26 травня 2021 р. у рамках дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування» (викладач д.е.н. Ірина Шевчук) для студентів, що навчаються на освітній програмі «Інформаційні технології в бізнесі» (група УФЕ-21с),  було проведено відеозустріч із Андрієм Шевчуком, Network Tests Engineer at GlobalLogic Ukraine, щодо практичних аспектів вибору ресурсів та середовищ для розробки програмного продукту.

Андрій Шевчук поділився власним практичним досвідом щодо командної роботи і взаємодії між членами команди, висловив власну думку стосовно того яким має бути сучасний ІТ-фахівець (наявність Hard skills та Soft skills, знання англійської мови, розуміння бізнес-процесів компанії, постійно розвиватися). Крім того, було звернено увагу студентам на різні структури процесу розробки програмного продукту, основні ролі в компанії розробника ПЗ, оптимальний набір середовищ розробки програмного продукту, механізм перебігу процесів віртуалізації та типи віртуалізації.

Наприкінці зустрічі пан Андрій відповів на питання студентів, зокрема як готуватися до співбесід в ІТ-компаніях та їх проходити, які теми з ООП найчастіше включають у питання ІТ-інтерв’ю. Також проінформував про актуальні вакансії на ІТ-ринку, в т.ч. й у компанії GlobalLogic Ukraine, для працевлаштування студентів.