Teachers Internship Online Program 2021

08.02.2021 | 15:35

Доцент кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Герасименко Олена Вікторівна  пройшла стажування Teachers Internship Online Program 2021 в рамках соціального освітнього проекту від експертів ЕРАМ та IT Ukraine Association. Заняття проходили в онлайн-форматі, тому організатори радо вітали учасників з усієї України.

Програма не фокусувалася на певній технології, а дала широке розуміння сучасної IT-галузі. Разом із оглядом прикладних спеціалізацій, таких як Java, DevOps, .Net, QA, Frontend слухачі вивчали основи проектного менеджменту, методології Scrum, інструменти Git та Jira тощо. Всі бажаючі були залучені до виконання практичних завдань.

Стажування відбувалося з 20 січня до 1 лютого у форматі щоденних онлайн занять. Учасники, що успішно пройшли стажування, отримали відповідні сертифікати від організаторів.

В результаті участі у всеукраїнській комплексній програмі стажування Герасименко О.В. вдалося збагатити теоретичні знання практичним проєктним досвідом і побачити роботу сучасної IT-компанії «зсередини». Це дає можливіть краще розуміти сьогоднішні реалії ІТ сфери та передавати студентам максимально прикладні та актуальні знання і навички для успішної кар’єри в майбутньому.