Студенти ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» відвідали фотовиставки у головному корпусі ЛНУ ім. Івана Франка

17.04.2024 | 14:48

17 квітня 2024 року студенти груп УФЕ-21с та УФЕ-31с факультету управління фінансами та бізнесу разом з порадниками груп завідувачем кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики проф. Іриною ШЕВЧУК та доц. Іриною БОРЩУК відвідали виставку студентських робіт філософського факультету «Ініціації», а також фотовиставку Маркіяна ВАЧКОВА та Юрія БІЛАКА, на якій задокументовані злочини російських військ, що розташовані у головному корпусі Львівського національного університету імені Івана Франка.

Маркіян ВАЧКОВ – студент факультету журналістики, фотограф, на своїх фотографіях відобразив зруйновані автомобілі, будинки, розруху після звільнення Бучі, Ірпеня, Бородянки та інших селищ і міст, що були окуповані росіянами.

Юрій БІЛАК – французький фотограф українського походження, який фотографує Україну понад 10 років, документував події революції гідності та російсько-української війни. З початком повномасштабної війни створив проект «Світанок».

Виставка студентських робіт філософського факультету «Ініціації» відображає сучасний погляд студентів на проблеми сьогодення, висвітлює лімінальність життя, статусу та діяльності сучасної молоді та їх взаємодії з суспільством.

Такий захід значно розширює світогляд студентів та дозволяє осмислити та по-новому подивитися на реалії сучасного життя.