Студентська онлайн-дискусія наукового гуртка «Державотворець» на тему «Проблемні аспекти публічного управління та адміністрування в умовах пандемії»

05.04.2021 | 11:33

1 квітня 2021 року відбулась студентська онлайн-дискусія на тему «Проблемні аспекти публічного управління та адміністрування в умовах пандемії» у рамках діяльності наукового гуртка «Державотворець» кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом (науковий керівник гуртка – Решота О. А.)

У дискусії активно взяли участь студенти 1-4 років навчання спеціальності «Публічне управління та адміністрування». Із доповіддю на тему «Лідерські якості сучасного управлінця» виступила студентка Кормило Марія, УФП-11с. Жваве зацікавлення серед студентської молоді викликали доповіді студентів другого курсу Стеблик Наталії (УФП-21с) на тему «Формування української моделі децентралізації влади на прикладі досвіду європейських країн» та Дрозд Юліанни (УФП-21с) на тему «Особливості професійної діяльності публічного службовця: етичний вимір».

Мучичко Кароліна (УФП-31с) презентувала доповідь на тему «Особливості публічного управління в Україні: цивілізаційний прогрес та сучасні виклики», а староста наукового гуртка «Державотворець» Вовк Вікторія (УФП-31с) виступила із актуальною темою «Соціальна політика в Україні».

Надзвичайний інтерес та жваву дискусію викликали доповіді Телегій Ірини (УФП-41с) на тему «Що таке особистий бренд: із чого складається та як будувати» та Панової Анни (УФП-41с) на тему «Особливості співробітництва держави та бізнес-структур в умовах пандемії». Також практичним досвідом із студентами молодших курсів поділились з питань проблемних аспектів публічного управління та адміністрування в умовах пандемії студенти групи УФП-41с Дерев’янко Вікторія та Станасюк Олександр.  

Висловлюємо щиру подяку за активну участь студентства в онлайн-дискусії на тему «Проблемні аспекти публічного управління та адміністрування в умовах пандемії». Участь у науковому заході засвідчується відповідними сертифікатами.