Студентка Римар Христина (спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування», ОПП «Публічне адміністрування та управління бізнесом») – переможниця відбору на програму стажування R&D Lviv Львівської міської ради

30.09.2021 | 15:39

Прагнення до отримання нових знань, самовдосконалення та поєднання теоретичних знань й практичних навиків – це основні характерні риси сучасної студентської молоді.

Відтак, Римар Христина, студентка спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», ОПП «Публічне адміністрування та управління бізнесом», староста групи УФП-21с, стала однією із переможниць відбору на програму стажування R&D Lviv та отримала можливість стати учасницею програми від першого заступника міського голови – Андрія Москаленка, яка надає можливість стажуватись в Департаменті економічної політики Львівської міської ради. Стажування проходило в Центрі підтримки підприємництва, яке підпорядковане Відділу ділових індустрій.

Також Римар Христина наприкінці липня 2021 року розпочала стажування у Львівській обласній державній адміністрації завдяки всеукраїнській програмі стажувань в органах місцевого самоврядування Democracy Reporting International Ukraine. Стажування проходить в Департаменті економічної політики.

 Окрім того, Римар Христина була залучена до співорганізації XX Міжнародного економічного форуму, як координатор із комунікативної взаємодії з учасниками Форуму.

Вітаємо Римар Христину із значними здобутками у практичній сфері публічного управління та адміністрування та бажаємо наснаги на подальші звершення!