Стажування студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» ОП «Публічне адміністрування та управління бізнесом» за програмою Львівської міської ради «Перший кар’єрний крок»

30.09.2021 | 15:46

Здобувачі вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» освітньої програми «Публічне адміністрування та управління бізнесу» Івасик Ірина та Кормило Марія (група УФП-21с, порадник – О.А. Решота) успішно взяли участь у двомісячній програмі стажування Львівської міської ради для майбутніх управлінців «Перший кар’єрний крок», завдяки якій отримали можливість стати частиною команди Львівської міської ради та долучитись до розвитку Львова, пройти стажування в органах місцевого самоврядування та отримати безцінний практичний досвід.

Програма «Перший кар’єрний крок – це програма, яка дає можливість молодій людині зрозуміти як функціонує, розвивається місто, а головне – допомагає усвідомити власну приналежність до громади міста та визначитися з напрямками власної діяльності, яка б принесла не лише особистісне, але й суспільне благо.»

Івасик Ірина пройшла стажування в Управлінні державної реєстрації Юридичного департаменту Львівської міської ради та здобула перший досвід роботи в державних органах. Стажування було максимально корисним, адже
було наповнене різноманітними завданнями із застосування знань законодавства на практиці.

Кормило Марія у межах стажування за програмою «Перший кар’єрний крок»  отримала практичний досвід у сфері місцевого самоврядування, ознайомилась із структурою Львівської міської ради та тонкощами роботи управлінців. Наприкінці програми стажування усі активні учасники нагороджувались дипломами від міського голови А. Садового та отримали рекомендаційного листа.