Співпраця зі стейкхолдерами кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом

23.04.2021 | 22:00

На даний час відбувається дуже серйозна трансформація функцій, статусу, позиції, ментальності, відповідальності та задач, які ставляться перед сучасною освітньою системою. Ми не просто переходимо від однієї парадигми розвитку освітньої програми до іншої, ми спостерігаємо велику диверсифікацію освітніх програм. Сучасні студенти все більше розуміють, що їх інтелектуальний потенціал і знання, які вони отримують, повинні знаходити відповіді не лише у стінах університету а й спілкуванні  зі стейкхолдерами.  Велику увагу при викладанні навчальних дисциплін для здобувачів вищої освіти  спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»  освітньої програми «Публічне адміністрування та управління бізнесом»  приділяють ключовими компетентностям, які необхідні всім людям для підвищення особистого потенціалу і розвитку, розширення можливостей працевлаштування, соціальної інтеграції та активного громадянства.

23 квітня 2021 року  відбулася зустріч здобувачів  та викладацького складу з начальницею  управління праці та сімейної політики департаменту соціального захисту населення у Львівської обласної державної адміністрації Уляною Дорош. Уляна Дорош не лише фахівець своєї справи, вона своїм особистим прикладом показує реальну роботу щодо змін в соціальній політиці та допомагає  людям, які опинилися у складних життєвих обставинах.  Щоденними реальними справами створює добрі справи, на даний час є засновницею у Соціальне Ательє “Butterfly”, співзасновницею у Соціальне кафе “Базилік”, депутат Львівської обласної ради VII скликання, Голова фонду у Благодійний фонд “Butterfly”.  Зустріч відбулася надзвичайно цікаво та продуктивно, студенти з задоволення спілкувалися та задавали велику кількість питань.  Дякуємо департаменту внутрішньої політики ЛОДА за долучення до цієї зустрічі та реальної співпраці зі студентами.  Адже своїми настановами та досвідом ви сприяєте розвитку майбутніх державних службовців.

Кафедра публічного адміністрування та управління бізнесом висловлює подяку всім учасникам та гостям зустрічі, бажаємо міцного здоров’я, зародження нових ідей, корисних знайомств для подальшої плідної співпраці.