Співпраця із стейкхолдерами. Участь студентів у Першій конференції IT Meets: Talent

05.04.2023 | 02:55

Студенти 2-4 курсів Освітньої програми «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах» (спеціальність 281 Публічне управління та адміністрування) отримали запрошення від наших стейкхолдерів – Львівського IT Кластера – для участі в практичному заході.

17 березня 2023 року Фолюш Марія, Климків Роксолана, Осико Лев, Фелестин Ореста, Злупко Анастасія, Світлик Юліана, Пацкан Каріна, Осика Богдана, Загакайло Марта, Амбриз Артур були учасниками Першої конференції IT Meets: Talent. Подія була присвячена роботі у часи викликів, налагодженню процесів всередині компанії, підтримці ментального здоров’я працівників та головним трендам в HR-сфері у 2023.

Конференція зібрала більше 200 учасників, серед яких: Chief People Officers, People Partners, рекрутери, бренд-менеджери, HR-маркетологи, менеджери спільнот, HR generalists та інші спеціалісти зі сфери HR.

Спікерами конференції стали провідні HR-фахівці, CEO компаній, менеджери волонтерських напрямків, legal-експерти та інші.

Головні інсайти IT Meets: Talent:

👉 Війна забирає багато ресурсу, що як би ми не дбали про себе – ми втомлені. Тому компанії мають продовжувати піклуватись про ментальне здоров’я працівників. Важливо, щоб HR-спеціалісти створювали середовище, де працівники зможуть говорити про свої переживання без осуду. Володимир Станчишин, психотерапевт.

👉 Прозорість та відкритість до працівників – це основа для довіри. Ми проводимо регулярні “all hands” мітинги, де відверто говоримо про ситуацію в бізнесі наших партнерів та всередині компанії. Марʼяна Горлач, CEO Blackthorn Vision.

👉 Зарплатні дослідження допоможуть компаніям залишатися конкурентними, правильно складати бюджети проєктів та план найму згідно з ними. Вони допоможуть формувати достойні зарплати працівникам та запобігти відтоку кадрі. Ярина Возняк, керівниця команди досліджень Львівського IT Кластера.

👉 Бізнес може розвивати свій employer brand через волонтерство. Компанії, які допомагають наближати перемогу України, ефективніше залучають і втримують таланти. Зараз коли кандидат приходить на співбесіду, він запитує, як компанія долучається до перемоги. Ольга Чех, Голова фонду “Sombra for Ukraine”.