Співпраця із стейкхолдерами ОП «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах»

21.02.2022 | 01:10

18 лютого 2022 р. відбулася робоча зустріч із стейкхолдерами Освітньої програми «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах» та потенційними роботодавцями для випускників даної освітньої програми.

Учасники зустрічі: Галина Капленко (завідувач кафедри економіки та публічного управління, д.е.н., доцент), Юлія Цимбала (Education lead, відповідає за роботу освітнього напрямку Lviv IT Cluster), Олег Леськів (відповідає за співпрацю із Lviv IT Cluster в межах ОП «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах»), Наталія Куба (керівник відділу навчання і розвитку у SoftServe).

Зустріч присвятили започаткуванню нового напряму співпраці – менторська робота. Здобувачі другого та третього року навчання (спеціальність 281 Публічне управління та адміністрування, ОП «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах») у межах професійних навчальних дисциплін опанують командну роботу над проектами. Теми проектів здобувачі вищої освіти обирають самостійно – за власними науковими інтересами чи проблемами наукових досліджень за професійним спрямуванням. Менторами виступають представники Lviv IT Cluster та Галина Капленко. Результати командної роботи будуть оцінені в кінці семестру незалежним журі.

Чого можуть стосуватися проекти команд:

  • Створення розвиткового середовища в компанії. Плани індивідуального професійного розвитку (Proffecional Development Plan).
  • Global Virtual Teams – як HR-фахівцю будувати ефективні глобальні команди, архітектура GVT.
  • Як ефективно організовувати гібридну роботу (офлайн+онлайн).
  • Яким чином організація може перейти на формат ДіяСіті. Пілотування Дія Сіті в ІТ-компаніях.
  • Платформи автоматизації роботи з персоналом. Перехід від старих до нових, більш гнучких платформ.
  • Ментальний добробут працівників. Як працювати із зовнішнім стресом через складну ситуацію в країні.
  • Формування ціннісних пропозиції рекрутерів для найманого працівника.

Успіхів нашим здобувачам вищої освіти!!!